Drvo promet GmbH d.o.o.


Prodaja stolarskog drveta,
daske i ogrevnog drveta
NOVI SAD
Desanke Maksimović 52

Stolarsko drvo

Na našem stovarištu u Novom Sadu, pronađite stolarsko drvo i dasku bukve, hrasta, jasena…
Stolarsko drvo su drveni sortimenti posebno birani i pripremljeni za stolarske pozicije i pogodni za sve stolarske proizvode.
Daska je u debljinima od 27mm, 34mm, 52mm, 60mm, 70mm, 80mm i dužinima od 40cm do 4m, a po potrebi mogu biti u drugim dimenzijama po zahtevu kupca.
Drvo je prirodno sušeno i dosušeno u sušarama, a sadržaj vlage za prirodno sušeno drvo je od 14% do 18%, dok za drvo sušeno u sušari iznosi od 8% do 12% vlažnosti.
Drvo koje nudimo je iz Srpskih šuma – domaće, a u saradnji sa Šumarskim fakultetom svaki trupac se bira, pregleda i ocenjuje pre obrade, kako bi se osigurao siguran kvalitet proizvoda.
Obrada drveta vrši se uz primenu svih ekoloških i tehnoloških standarda, a drvena sirovina kao proizvod, poseduje neophodnu dokumentaciju. Ako ste u potrazi za određenim tipom ili posebnom strukturom drveta, možete izabrati svaku dasku posebno koja odgovara Vašim specifikacijama i zahtevu. Naša lager lista se stalno menja, a kompletnu ponudu svakodnevno ažuriramo da bi ste bili u toku sa novom ponudom drveta koja je na raspolaganju.