O Nama

O Nama

Tomislav Rarbenović - Rajso je 1990. godine, sopstvenim kapitalom, osnovao preduzeće DRVOPROMET. Trenutno, u primarnoj preradi (pilani) i fabrici za proizvodnju masivnih ploča i proizvodnju nameštaja radi oko 80 zaposlenih. Poslovni odnos, izuzetno zalaganje i timski rad učinili su DRVOPROMET poznatim u Srbiji i van njenih granica (90% proizvodnje se izvozi). Organizacijom i upravljanjem proizvodnje bave se i odgovaraju članovi porodice.

Naša vizija je biti među vodećim prerađivačima drveta u Srbiji i jačati poziciju na domaćem i inostranom tržištu. Unapređivanjem odnosa sa poslovnim partnerima i podsticanjem inicijative i kreativnosti naših radnika, razvijamo stabilnu i profitabilnu kompaniju koja stalnim povećanjem broja zaposlenih ostvaruje sve veću prizvodnju i bolje poslovne rezultate. Naše osnovno pravilo je poštovanje dogovorenih količina, rokova isporuke, kvaliteta i asortimana proizvoda. Od ovog pravila se ne odstupa.

P1110341

Nalazimo se u Zapadnoj Srbiji na putu Beograd - Čačak u gradu Ivanjica, smeštenom u podnožju Golije i Javora, planinama bogatim bukovim šumama. Bukova građa sa ovog područja, poznata po dobroj strukturi, daje proizvodima cenjen kvalitet.